Нефтохимик завърши лагера си в Банско

Спорт

07-09-2013, 17:12

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В сряда се планира още една контролна среща като съперникът в нея ще бъде уточнен допълнително

След близо седмица подготовка, отборът на Нефтохимик тази вечер се завръща в Бургас. Шейховете направиха кратък планински лагер с цел подобряване на физическата кондиция и сработването на играчите.

През седмицата Антон Спасов и неговите помощници наблегнаха сериозно и на тактическата подготовка на футболистите, като за целта бяха проведени и две двустранни игри, в които взеха участие всички състезатели. Единствено Кевин Колибали тренираше на облекчен режим, но от понеделник се очаква да се включи в тренировките наравно със своите съотборници.

Днес Нефтохимик изигра контрола с Пирин, която завърши при резултат 3:2 за тима от Гоце Делчев. Символичните гости са отбелязали два от головете си след изпълнение на дузпи. За Нефтохимик точни бяха Галин Димов и Любчо Божинов. В проверката Спасов отново даде възможност на всички футболисти да покажат качествата си. След края на лагера от Нефтохимик коментираха, че подготовката е била полезна и необходима, като в оставащата още една седмица до мача с Черно море при домашни условия ще продължат сериозните натоварвания за играчите.

В неделя играчите ще получат ден почивка, а от понеделник отново започват тренировки за поредния шампионатен двубой. В сряда се планира още една контролна среща като съперникът в нея ще бъде уточнен допълнително, но най-вероятно това ще бъде отбор от региона.