Мъри недоволен от сателита, канарите тренираха без него

Спорт

08-09-2013, 11:36

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Треньорът прати помощника си да гледа загубата на Раковски с 2:3 от Хасково

Представителният тим на Ботев (Пд) поднови без своя наставник Станимир Стоилов тренировките за предстоящото дерби с Локо (Пд). Общо 18 футболисти се включиха в първото занимание за седмицата.

На стадиона не беше Мъри, защото имаше личен ангажимент. Помощникът му Стамен Белчев също отсъстваше, защото бе пратен да гледа сателитния тим Раковски при загубата с 2:3 от Хасково в отложен мач от "Б" група. След последвалите разговори между Белчев и Мъри, наставникът на жълто-черните не е останал никак очарован от изявите на младите канарчета, които играят под наем при зелено-белите.

Както Plovdivutre.bg вече написа, треньорът на Раковски Иван Танчовски отдавна е "на мушка", като за негов заместник се спряга именно Стамен Белчев.

В отсъствието на Стоилов тренировката на Ботев бе ръководена от останалите помощници в неговия екип.

Иначе от заниманието на канарите отсъсваха още ангажираните с националните отбори Тодор Неделев, Веселин Минев, Йордан Христов и Бобан Грънчаров, които ще се присъединят към отбора в средата на следващата седмица, както и Иван Цветков, който ще поднови индивидуалните си тренировки от неделя.

Отделно от основната група се подготвяше единствено Валери Домовчийски, който е близо до пълното си възстановяване от разтежението, получено на мача със Славия (3:2) преди две седмици.