Добро утро, Пловдив!

Мисия Пловдив

09-09-2013, 06:22

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Стартира Седмицата на пожарната безопасност

Добро утро, Пловдив! Днес времето ще е предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса - за Пловдив - около 29.

От 10.30 часа е организирана пресконференция по повод Седмицата на пожарната безопасност /9 - 13 септември/ и честването на професионалния празник на служителите от дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" към МВР. Тя ще се проведе в заседателната зала в сградата на ОУПБЗН на ул. "Преслав" № 33 в Пловдив.

Също от 10.30 часа ще се проведе пресконференция на заместник-кмета Георги Титюков за седмицата на благотворителността. Инициативата ще протече от 23 до 29 този месец на различни места в града.

 

Веднага след това - около 10.50 часа отново в заседателната зала на Община Пловдив ще се проведе пресконференция на районните кметове за спечелен проект и по други актуални теми.

 

От МИКЦ Пловдив Област пък организират дебат за промените в Закона за младежта. Всички, които се интересуват от темата, могат да се включат в дискусията в Заседателна зала на Община Пловдив днес от 12:00 часа. На нея ще присъства зам-министъра на Младежта и спорта Мая Тодорова.


От 11 часа в Пресцентъра на БСП-Пловдив, ул. "Кръстю Пастухов" № 18, ще се проведе пресконфереренция на народните представители от Коалиция за България  от Пловдив и Пловдив област. Тема на пресконференцията са приоритетите на левицата в началото на новия политически сезон.