Екшън в Нова Тeлевизия

Общество

09-09-2013, 10:41

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Първият сутрешен блок на Ани Цолова и Виктор Николаев в ефира на "Нова телевизия" започна със скандал между двама от гостите им

Радиоводещият обвини улицата и "протестърите" в тирания, на което Сашо Диков отвърна с въпроса: Волгин, ти ченге ли си?

"План за излизане от това, в което сме няма. Всички искат оставка, но не мислят за положението след това", заяви Петър Волгин.

„Ако се стигне до това, което искат една част от протестиращите е да възкресят дясното, а друга част от протестиращите ГЕРБ. В тази коалиция няма никакви принципи. Хората искат да възкресят едно умряло дясно“, обяви още Петър Волгин.

„Ние не знаем кой назначи Делян Пеевски, ние не знаем кой управлява тези 100 дни – ние не знаем нищо“, коментира журналистът Иван Бедров. Той добави, че фактите не могат да бъдат променяни.

„Отвратен съм от начина, по който се управлява държавата. Това правителство влезе в историята с това, че вече три месеца не може да си сформира екип и с абсурдните си назначения“, обяви журналистът Сашо Диков в същото предаване.

„Ако можеш да сравниш управлението на Бойко Борисов и сегашното, къде имаше по-голяма свобода на медиите“, попита Петър Волгин.

„В радиото всеки може да говори каквото иска и да изразява свободно мнението си. Защо искаш да се върне диктаторът Бойко Борисов“. Сашо Диков обяви от своя страна, че не разбира позицията на някои журналисти, които подкрепят управлението на страната в момента.

"В нашата сфера най-важни са фактите", поясни Иван Бедров, а е факт, че Пламен Орешарски го освиркват.

„В България трябва да се появи радикална левица, трябва партия, която да защитава интересите на бедните, на обикновените. Това е изход от ситуацията в страната“, каза в заключение Петър Волгин. Изход заради загубения си авторитет е правителството да подаде оставка и да се свикат нови избори, заключи журналистът Сашо Диков.