Десислава става софиянка, обзавежда нов дом

Преместването се налага заради шестокласникът Майки

Десислава се мести да живее в София. Певицата обзавежда жилище в столицата. Мотивът за преместването е синът й Майки. „Майки ще е 6-ти клас. Записан е в Софийско училище. Искам да получи възможно най-доброто образование. Моите родители не са могли да ми дадат тази възможност, затова аз искам да я дам на детето си!” – категорична е Десислава. Тя е сигурна, че Майки ще се справи в столицата, защото е лесно адаптивен и оправен.

Изпълнителката избира мебели и обзавеждане за новото си жилище в интернет сайтове: „Грижа е, но е приятно”, споделя Деси и разказва, че обзавежда апартамент за втори път, вече има опит и е по-убедена в решенията си.

За приятелят й – ММА боеца Светлозар Савов, Деси е лаконична: „Засега не мислим за сватба. Имаме си други приоритети в момента. Иначе всичко е наред между нас. Майки и Зарко се разбират много добре, дори се усеща едно приятелство. Зарко е по-строг и се радвам, когато възпитава Майки и детето го слуша.”

На въпроса Ще прекрати ли с поп фолка, певицата обяснява: „Все повече участията, на който ходя, са смесени – пея поп, фолклор и поп фолк. Хората ме възприемат като певицата, която може да дойде на партито и да пее различни жанрове. Разнообразна съм и в това ми е силата!” В близко бъдеще Десислава мечтае до може да си позволи да пее това, което й е на душата.