Победа за отборa по мини футбол на община Гълъбово

Спорт

10-09-2013, 15:15

Снимка:

Община Гълъбово

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Класират се за финалната четворка на Лига България

Оборът на община Гълъбово по мини футбол победи отборa на Асеновград – „Sinless”. Срещата се игра през изминалия уикенд в Хасково, на неутрален терен. Победителят от този двубой заминава за Слънчев бряг от 20 до 22 септември за игрите, където класиралите се във финалната четворка отбори ще играят всеки срещу всеки, за купата на Лига България.
Победният мач за отборът на общината се разви с очаквана, но трудна победа. След като отборът на община Гълъбово поведе с 2:0 с головете на Калоян Славов и Станислав Костов, неочаквано отборът на Асеновград изравни резултата с 2:2.

Победителят трябваше да се реши чрез дузпи. След прекрасни намеси на вратаря на „Ботев” Гълъбово Живко Танев, бяха спасени 2 дузпи. Дузпи във вратата на асеновградския отбор реализираха капитанът на отбора Камен Атанасов, Иван Петков и Калоян Славов, а последната и решаваща дузпа за победата на отбора - Даниел Карадимов.
Новият треньор на отбора по мини футбол на Гълъбово - Даниел Карадимов се похвали, че подготвя състезателите отлично и това се вижда от постигнатите резултатите до момента, а те са без нито една загуба, дори без равенство в последните 5 мача.