Топ модел, принц и политик влизат във Vip Brother 2013

Булевард

10-09-2013, 22:57

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Световен топ модел, истински принц, действащ политик, няколко спортисти и цяло семейство ще бъдат част от Съквартирантите в шестото издание на VIP Brother - България.

 

Към тях ще се присъедини и забогатял в Австралия и Нова Зеландия български милионер, който в реалния си живот често общува със звезди от световна величина като Кайли Миноуг, Ръсел Кроу и Кейт Бланшет.

Списъкът с VIP личности, които пристигат у нас от чужбина, за да станат част от най-голямото реалити приключение, е допълнен и от истински принц - европейска кралска особа. Това е първото издание на VIP Brother - България, в което известни личности от чужбина ще бъдат пълноправни съквартиранти в шоуто, а не само гост-звезди, издават продуцентите на шоуто.

В първото издание на предаването "На кафе" по Нова ТВ, водещият на VIP Brother 2013 Ники Кънчев коментира: "В кастинга тази година избягахме от формулата известен заради това, че е известен. Заложихме на успели личности от различни области, които обаче не са преекспонирани. За голяма част от звездите ни това ще е първо участие в реалити формат."

Изключително луксозната Къща ще посрещне новите си 18 обитатели с изненадващи пространствени решения и тематичен интериор. Имената на участниците се пазят в тайна до старта на шоуто, но от екипа издадоха, че във VIP Къщата ще живее и цяло семейство.

Предстои да стане ясно кой от шестимата, затворени в Стъклената къща на Vip Brother, ще влезе в шоуто, което стартира с извънреден лайв на 15 септември от 20:00 ч. по Нова телевизия.

Първоначално бе обявено, че трима от тях ще отпаднат след елиминации на 9 септември, но впоследствие се разбра, че и шестимата участници ще останат в Стъклената къща до 13 септември, когато един от тях ще бъде избран за победител и ще стане пълноправен обитател на Къщата на VIP Brother 2013.