Мач между Шумен и Черноморец за Купата ще има

Спорт

11-09-2013, 09:24

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Акулите продължават своята подготовка за мача с Любимец

Двубоят  за купата на България между Шумен и Черноморец ще се състои по програма, както бе според изтегления жребий. Ръководството на третодивизионния тим е решило все пак да изиграе двата мача срещу акулите, защото при неявяване отборът е заплашен от сериозни санкции. От друга страна едва ли скромния тим от Шумен ще има по-добра възможност да види къде се намира по пътя към големия футбол. Защото преди време отборът от града до Мадарския конник, притежаваше редица сериозни футболни аргументи и играеше в професионалните дивизии.

В крайна сметка самите играчи са изразили желание да премерят сили срещу елитния Черноморец. Първият двубой е следващата сряда от 17,00 часа на стадион "Панайот Волов" в Шумен.

Акулите пък продължават своята подготовка за мача с Любимец. Двубоят е в събота от 17 часа на стадиона в южното градче. С отбора не тренира Яни Пехливанов, който играе стабилно от началото на сезона. Защитникът е с пресечен мускул от мача с Литекс и въпреки очакванията, няма да може да се възстанови до двубоя тази събота.