Обичам те с 55 000 рокли!

Свят

11-09-2013, 10:01

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Мъж подарил на жена си рокли в израз на любов

76-годишният Пол и 76-годишната му половинка Мери живеят заедно вече 56 години. По време на целия брачен период Пол е подарил на съпругата си 55 хиляди рокли.

Пол искал, когато ходили на танци Марго винаги да има нова рокля. Това желание довело до факта, че днес Марго има истинска колекция от 55 хиляди рокли. Заради лошото здравословно състояние на Пол, роклите, които заемат мястото на шест огромни контейнера, днес се продават. Според Пол, след като двамата се влюбили танците са променили живота им.

"Марго е любовта на моя живот и все още е. Заради нея заминах в САЩ, въпреки противопоставянето на близките ми. Живяхме на различни места докато не се установихме в Лос Анджелис. Колекцията от рокли непрекъснато се увеличаваше. Винаги купувах рокли за Марго независимо къде съм бил", разказва Пол и обяснява как така са се натрупали 55 хиляди рокли.

"Обожавах да я гледам как танцува и събирах рокли за нея. Бях пленен от роклите на 50-те години на миналия век, защото подчертаваха женствеността. Всяка неделя ходихме на танци и аз настоявах Марго да е с различна рокля", разказва още той. И все пак 55 хиляди рокли са дошли малко в повече и на самата Марко. Фикс идеята на Пол е стигнала много далеч. Той купувал рокли преди работа, по време и след работа. Обикалял магазините за разпродажба, така че имало дни, в които е пристигал и с по 30 нови рокли.

56 години брак, две деца и 55 000 рокли - в крайна сметка брачната двойка е стигнала до заключението, че все пак ще трябва да започне да продава колекцията си. Разбира се не цялата. "Когато купувах роклите, въобще не гледах дали са маркови. А сега разбирам, че в колекцията имам такива на Оскар де ла Рента и Вера Уанг", казва още Пол.