Депутатите от ГЕРБ-Бургас вече заседават в парламентарни комисии

Новините

11-09-2013, 15:37

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ пита министъра кой и защо любопитства в МВР

Иван Вълков ще взима участие в работата на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщенията

Днес, на редовно заседание на Народното събрание, бяха гласувани комисиите, в които ще заседават депутатите от ПП ГЕРБ.

Областният лидер на партията за Бургас Димитър Бойчев и през втория си мандат, като народен представител, ще бъде член на Комисията по икономическата политика и туризъм. Диана Йорданова също ще запази участието си в Комисията по бюджет и финанси, ще работи и в Комисията по енергетика. Д-р Галина Милева отново ще бъде в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Тя обаче ще заседава и като член на Комисията по здравеопазване.

Иван Вълков ще взима участие в работата на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщенията, която оглавяваше в предходния мандат. Вълков беше избран за член и на Комисията по външна политика. Бургас ще има двама представители в нея – Семир Абу Мелих също ще работи в тази комисия, както и в Комисията по здравеопазване.

Снежина Маджарова, която е юрист, вече е член на Комисията по правни въпроси и Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси.

Ивелина Василева е избрана за представител от ГЕРБ-Бургас в Комисията по околна среда и води, както и в Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.