Графа ще пее за празника на Добрич

Добрич Лайф

12-09-2013, 10:52

Снимка:

УНИЦЕФ

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Изложби, концерти и шоу ще забавляват добричлии

С тържествен ритуал-панихида на паметната алея на знамената във Военното гробище ще започне празничната програма посветена на Деня на Добрич - 25 септември. По традиция в Концертна зала “Добрич” ще се проведе тържествено заседание на Общинския съвет, където ще бъде награден почетният гражданин на града.

За настроението на добричлии ще допринесе фолклорен концерт „Добруджа в танци, багри и песен“, с участието на ПФТС „Добруджа“, ПТС „Добротица“ и танцова студия „Добрич” при Младежкия център и възпитаници на СОУ „Св. Климент Охридски“, който ще се проведе от 12 ч. на пл. „Свобода“.  От 15 ч. в Градската градина започва прожекция на документалния филм „Героите на Добруджа 1878-1916“ на Национално дружество „Традиция“ – Регионален клуб „46-и Пехотен Добрички полк“. От 16 ч. е празничния концерт на Духовия оркестър, а от 17 ч.  - концерт стари градски шлагери „Прегръщам те, Добрич”. Джазмените ще се насладят на концерта с участието на RED MOODS от 18ч.
В празничния концерт “Здравей, Добрич”,  от 19 ч. на площад “Свобода”, ще  участва – Графа. Настроението на публиката ще подгряват възпитаниците на Танцов комплекс „Алексия-Изида”, Арт център „Палитра”, Студио за поп-рок певци „Сарандев”, възпитаници на СОУ „Св. Климент Охридски”, хип-хоп формация „NNS CREW”, Клуб по спортни танци „Звезда“, балетна формация „My dance”, салса клуб „Десита“, певците Дамян Попов, Кремена Димитрова, Валентина Димитрова, Александър Байчев.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен