Деси Слава става столичанка

Животът

12-09-2013, 12:37

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Стяга нов апартамент в София, търси най-доброто училище за сина си

Десислава се мести да живее в София, пише signal.bg. Певицата обзавежда ново жилище в столицата. Мотивът за преместването е синът й Майки, който сега ще е 6-ти клас. Записан е в софийско училище, защото пловдивчанката иска детето й да получи възможно най-доброто образование в България. Родителите на певицата не могли да й дадат тази възможност, но тя категорично е ришила да осигури подобна на Майки. Деси е сигурна, че той ще се справи в столицата, защото е лесно адаптивен.

Изпълнителката на "Пусни го пак" често се рови в сайтове, за да избере мебелите за новото си жилище: "Грижа е, но е приятно" - споделя тя и разказва, че обзавежда апартамент за втори път, вече има опит и е по-убедена в решенията си.

За приятелят й – ММА боеца Светлозар Савов, Деси е лаконична: "Засега не мислим за сватба. Имаме си други приоритети в момента. Иначе всичко е наред между нас. Майки и Зарко се разбират много добре, дори се усеща едно приятелство. Зарко е по-строг и се радвам, когато възпитава Майки и детето го слуша."

На въпроса дали ще прекрати с попфолка, певицата обяснява, че на все повече участия, на който ходи репертоара й е смесен – поп, фолклор и попфолк. "Хората ме възприемат като певицата, която може да дойде на партито и да пее различни жанрове. Разнообразна съм и в това ми е силата!", споделя тя. В близко бъдеще Десислава мечтае да може да си позволи да пее това, което й е на душата.