Шок! Умряла мишка в храната на дете в Инфекциозна (+)

Мисия Пловдив

12-09-2013, 13:41

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Притеснена майка сигнализира за кошмарното откритие

За умряла мишка в храната на дете, лекувано в Инфекциозната клиника в Пловдив, сигнализира притеснена майка, пише вестник "Марица".

"Здравейте! Изпращам ви снимка, за да ви покажа какво дадоха тази сутрин за закуска на дете, лежащо в Инфекциозна клиника ВМИ -Пловдив. На снимката ще видите съвсем ясно умряла мишка в попарата на болното детенце."

Жената е силно притеснена за здравето на децата и се възмущава, че точно там, където се лекуват заразно болни, се случва нещо подобно.

Майката – Нели Пендова, разказа, че сутринта дали закуска - купичка с попара, но когато разбъркала храната видяла умрялата мишка. Веднага сигнализирала персонала и лекарите, които уведомили контролните органи и управата на болницата.

 

В момента тече голяма проверка, съобщиха от болницата. Резултатите от нея ще бъдат оповестени незабавно. Проверява се пътят на храната от болничната кухня до доставянето й в Инфекциозна клиника. Предполага се, че това не се е случило в самата кухня, тъй като тя отговаря на всички изисквания за безопасност.