Ето ги новите в Локо (СНИМКИ)

Спорт

12-09-2013, 15:12

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Гърците Стелиос Илиадис и Константинос Казнаферис подписаха за по 2 години

Локомотив (Пд) се сдоби днес с две нови попълнения. Договори за по 2 години с клуба подписаха гръцките футболисти Стелиос Илиадис и Константинос Казнаферис. Сутринта те преминаха успешно медицинските тестове, а след това бяха представени на пресконференция пред медиите.

Казнаферис е роден на 22 юни 1987 година. Може да играе като десен защитник и като крило. За последно е бил в Арис (Солун), където има 55 мача.

Илиадис е роден на 3 юни 1986 година в Солун. Играл е в местния ПАОК (2005-2009), където дори е носил капитанската лента на тима. С екипа на ПАОК той записва 65 мача с 3 отбелязани гола. След това преминава последователно в Ираклис (Солун) и Керкира (Корфу).

Двете нови попълнения бяха представени от почетния президент на Локомотив Христо Бонев.

„Имайки предвид, че много години съм бил в Гърция, със задоволство искам да представя двамата състезатели Костас Казнаферис и Стелиос Илиадис, които са футболисти от два от най-добрите отбори в Гърция – ПАОК и Арис. Аз лично искам да ги приветствам с добре дошли, да им кажа, че при нас ще се чувстват така добре, както в Гърция. Искам да им пожелая преди всичко да са здрави, да имат възможност да покажат това, което могат като футболисти и да бъдат оценени с овации от нашата вярна публика”, заяви Христо Бонев.