Валери Божинов се разкая

Добрич Лайф

12-09-2013, 19:30

Снимка:

Lifestyle.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Божинов крие новата в Бентлито

Футболистът съжали за глупостите, които сътвори в социалната мрежа

От положението си на баща на две деца, Валери заяви, че се е осъзнал и няма вече да става за резил и дъвка в устата на хората, пише  Lifestyle.bg.

Валери Божинов сподели пред Спортно шоу Гонг истината за семейния си статут, плановете и разкаянието си. Футболистът категорично отрече, че е намерил заместница на законната си съпруга! Основната му цел е да си оправи кариерата, за да не липсва нещо на децата му.

Божинов не разбира защо хората се интересуват от личния му живот като никога не е имал за цел да го изважда на показ, още повече че в държавата имало значително по-големи проблеми от неговите събирания и раздели. "Хората няма какво да ядат, протестират, нямат пари да си платят тока. Обидно ми е и ми в жално от това, което се пише. Едно и също се коментира. И се моля на хората да спрат да коментират", умолява осъзналият се изведнъж 27-годишният нападател.

Твърди, че щуротиите му в нета не целели евтина реклама и ПР, защото не се нуждаел от това. Но тук била обичайна практика от всяка публикация във Фейсбук, да се прави сензационен материал. Допуснал грешка, но се поучил от това.