Скандален червен съветник тайно плюе колеги в сайт

Региони

12-09-2013, 19:18

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Скандално известният бургаски общински съветник от БСП, Евгений Мосинов, води яростна кампания от месеци срещу свои колеги и опоненти в местен бургаски сайт.

Сайтът e-burgas се лансира като независим, а всъщност се спонсорира изцяло от червения съветник, съобщава Югоизток инфо.  
Главен редактор на не особено посещавания сайт е „странно красивата“ половинка на адвокат Мосинов - Илияна Тодинова, с която имат дете.

Интернет страницата активно се зарежда с информация срещу опонентите на Мосинов в БСП.
В политическите среди не е тайна, че и в морския град Столетницата е разделена на лобита, част от които пречат на амбициозния Мосинов да расте в йерархията на партията. Заради този си грях, по стар ДС модел, виновните се наказват като уж случайно в сайта излиза информация от кухнята на Столетницата.

Друг обект на оплюване, разбира се, са гербаджиите в града, които имат не само кмет, а и смазващо мнозинство в Общинския съвет. Най-често се съчиняват статии за председателя на местния парламент Костантин Луков, тъй като Мосинов многократно искаше да се види в неговата роля. Уви, безуспешно.

Редовен персонаж „под обстрел” е и кметът на Царево Георги Лапчев. На него Мосинов не може да му прости, че измете още на първи тур бай Петко Арнаудов, с който три мандата си партнираха в отношения: кмет – адвокат. Именно този ужасяващ тандем е идеолог на емблемата на беззаконието – комплекс „Златна перла” на територията на парк „Странджа”, както и на масовото застрояване в района. Заради тези си заслуги Мосинов е в първите редици на сайт, в който поименно са обявени унищожителите на природата в България. Това едва ли го притеснява, защото е публична тайна, че тази му дейност го е превърнала в милионер.

Иначе червения бургаски адвокат и общински съветник попадна и в криминалната сводка на Бургас през 2008 г. Тогава в центъра на града млад мъж го намушка в задните части. Раната не беше опасна за живота и Мосинов се оправи с няколко седмици лежане по корем.