Koprinka Оpen Аir 2013

Животът

13-09-2013, 14:40

Снимка:

Организаторите

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

В 8 часа вечерта в събота стартира второ издание за летния сезон на легендарния официален open air фестивал на брега на яз. Копринка покрай Казанлък, в центъра на розовата долина

Всяка година язовир Копринка е притегателна точка за хилядифенове на електронната музика, които се забавляват заедно под звуците на любимата си музика, заобиколени от уникална, спираща дъха природа - чиста и непокътната. Тишината на околния ландшафт се нарушава всяко лято - 2 пъти за по 12 часа. Недоволни няма. Дори местната фауна танцува от здрач до късни зори на следващия ден.
Неслучайно описанието ни звучи приказно ... всеки един "KOPRINKA OPEN AIR" е техно приказка, която отбелязва дълбока диря в спомените на изживелите я и оставя в тях чувство за нетърпение следващата да дойде по-скоро. Така е от години ...Всички заедно ще бъдем герои в поредната електронна приказка на 14 септември, летния бар на брега на язовир Копринка - казват организаторите и допълват поканата за присъствие с обещанието за участието на комбината VERSUS, SMOOKE и NOBY-основоположници на електронната музика в Казанлък и региона. VULGARIAN & PUHI са нова парти-виелица, задаваща се на родния парти хоризонт. Родом от Казанлък - и двамата се радват на доста последователи в региона.
DIMITAR DIMITROV е човекът с тежката задача: музикално да Ви посрещне и да Ви разтанцува от 20 до 22:30ч. Диджей листата - стегната и безкомпромисна, обещаваща гарантирано запомняща се парти-вечер. И още - дестинацията е достъпна с автомобил, има възможност за къмпингуване. Входът е 2лв.