7 неща, които трябва да кажете на своя партньор

Животът

14-09-2013, 20:15

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Една връзка се основава на разговорите между двама души. Понякога няма начин да не се повиши тон. Докато това може да е обидно или неприятно в един момент, в повечето случаи е добро в дългосрочен план, пише obshtestvo.net. Тук ще намерите 7 неща, които обезателно трябва да знае вашата половинка, за да е здрава връзката ви.

Секс? Моля те, сега не искам

Не сте в настроение да го правите, а той ви сондира за това? Не се поддавайте на нуждите му или не се чувствайте задължена да скочите в леглото – съвсем в реда на нещата е да кажете НЕ. Казвайте в прав текст всеки път, когато не искате да правите секс. Това е важен детайл, който не трябва да криете от него.

Моите очаквания

Накъде върви тази връзка? Предпочитате хора с материално положение или това е нещо, което е повече от обикновено привличане, или сте сигурни, че имате бъдеще с този човек? Това са нещата, които той трябва да знае, защото вие също трябва да сте сигурна за начина по който той се чувства за тези неща.

Любов? Не си ти

С този мъж сте от 4 години, но междувременно срещате друг „Човекът за мен“. Кажете му за това. Важно е и не се опитвайте да отложите разговора, защото мислите, че това ще разбие сърцето му. Ако е така, вие ще сте крайно несправедлива не само към себе си, но също към двамата други мъже, които са замесени.

Изхарчих толкова пари…

Малко харчене тук и там може да се скрие. Но ако си купите нещо голямо, което не сте си купували преди или си вземете нещо екстравагантно (бижу, скъп телефон, собственост или нещо друго) е най-добре да му кажете. Подобни неща понякога имат значение.

Разстроена съм

Леля му се дразни от начина по който се обличате, или приятелката на брат му иска да е ясно, че не ви харесва; обсъждайте абсолютно всичко, което се отнася до семейството и приятелите му. Кажете му какво чувствате и го попитайте дали той може да направи нещо да подобри ситуацията.

Харесвам, не харесвам и още

Нещата, които се превръщат в ябълка на раздора, в дългосрочен план, като например предпочитания за храна или други неща, могат сериозно да увредят връзката ви и затова не бива да са тайна от партньора ви. Не искате по-нататък в живота да си имате неприятности, нали?

Имам нужда от пространство

Понякога имате нужда от време само за себе си и няма два начина за това. Винаги, когато наистина чувствате нужда от усамотяване му го кажете едно към едно , за да се избегнат бъдещи конфликти. Няма как той да знае какво изпитвате, докато не му го кажете в прав текст.