Парис Хилтън пуска ново видео

Парис Хилтън пуска ново видео на 1 октомври 2013 г. В България идва с гаджето си

Броени дни преди влизането си в Къщата на VIP Brother 2013 Парис Хилтън разкри, че снимките на видеото към първото парче от новия ѝ албум са приключили и феновете ще могат да го видят на 1 октомври, съобщава avtora.com.

Good Time е пилотен сингъл от втория студиен албум на Хилтън, излизащ по Коледа, има хаус звучене и е колаборация с рапъра Lil Wayne.

"Обичам Lil Wayne. Той е изключителен професионалист и е прекрасно да работим заедно", сподели Парис в интервюто, дадено на старта на Седмицата на модата в Ню Йорк.

В него 32-годишната наследница на империята Hilton коментира и амбициите си, свързани с реализацията ѝ като DJ, което бе и поводът да прекара лятото в Ибиса.

"Това е най-вълнуващото нещо, което се е случвало в живота ми. Прекарах страхотно на сцената и се чувствах невероятно да забавлявам хората. Усещам, че да бъда DJ е нещо като мое призвание и го харесвам."

На въпроса не се ли притеснява от оценката, която ще получи от големите имена в DJ бизнеса, тя споделя, че много от тях са присъствали специално на партитата ѝ и са изключително впечатлени от представянето ѝ.

"Зная много добре какво правя! Уча много, упражнявам се много и обичам и харесвам това, което се получава. Щастлива съм, че и феновете ми го харесват."

Както е известно, преди рилийза на Good Time (в превод: Приятно време) Хилтън ще има възможност да прекара такова в България, където ще пристигне по повод специалното си участие във Vip Brother.

Красавицата ще бъде придружена от своя интимен приятел - с десет години по-младия от нея испански модел с финландски корени Ривър Випери. Двамата се запознават точно преди една година по време на миналогодишната Седмица на модата в Ню Йорк и оттогава са заедно във всички публични изяви на медийната икона.