Жестока глоба за Галчев

Спорт

16-09-2013, 13:01

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вадят халфа от състава при нова изцепка

Треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов възнамерява да санкционира жестоко полузащитника на тима Борис Галчев, пише "Меридиан Мач". Халфът получи червен картон в 27-ата минута в дербито с Локо (Пд). Това е второ подобно негово провинение и именно то­ва е вбесило Мъри. Срещу Черноморец Галчев бе изгонен през второто полувреме, а сега срещу Локо (Пд) още през първата част. Поредицата от картони на съдиите срещу Галчев са накарали Стоилов да вземе сери­озни мерки.

Тре­ньорът на "жълто-черните" дори е разкрил, че ако в предстоящите шампионатни двубои футболистът получи жълт картон, той ще бъде изваден на момента от състава. След дербито срещу Локо (Пд) полузащитникът на "канарчетата" се е извинил в съблекалнята, но това няма да му спес­ти тежката финансова глоба.

На купона след успеха над кръвния враг Галчев е бил унил и почти не е разговарял със съотборниците си независимо от трите точки. Колегите му се опитвали да го успокоят, но настроението на халфа не се е подобрило особено./ Sportline.bg