Арабин обра българка на пъпа на София

Крими

16-09-2013, 18:04

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Арабин обрал българка, скрил се в кофа за смет и се озовал в... камион на "Титан"

Куриозният екшън между мъж от арабски произход и екип на фирмата за сметопочистване "Титан"се разиграл на пъпа на София, в неделя около 23 часа, съобщава Блиц. 
Млад мъж отнел дамската чанта и два мобилни телефона от придвижваща се пеша в центъра на София жена и хукнал да бяга. Полицаи, които били в района, се втурнали да го преследват, но след няколко завоя загубили дирите му.
Минути по-късно, на тел. 112 бил подаден сигнал за бедстващ човек, затрупан с боклук в товарната част на един от камионите за събиране на смет. Посоченият адрес бил само на няколко пресечки от района на преследването - ул. "Княз Борис I" в близост до Женския пазар. Отзовалите се служители на реда установили, че става въпрос за същия мъж, който малко преди това извършил грабежа на телефоните и дамската чанта.
Оказало се, че бандитът се скрил от преследвачите в контейнер за боклук, но за зла участ след няколко секунди пристигнал един от камионите на фирмата за сметосъбиране "Титан". Без да подозират какво има в кофата, братята роми я изсипали при вече събрания боклук и понечили да продължат по маршрута си. В този момент обаче, се разнесли нечовешки крясъци. Шашардисаните работници изчакали полицески екип, който пък извикал и линейка.
Наложило се камионът да стовари целия боклук на земята. Улицата била блокирана от десетки килограми ничистотии, от които накрая изскочил и злосторникът. 
Според твърдения на очевидци мъжът бил с арабски произход. Той бил прегледан от медицински екип и след като било установено, че не е сериозно ранен, полицаите го качили в патрулката и потеглили към най-близкото РПУ.