Скандално! Ето истинската професия на Николета

Категорично в ефир: Обявиха истинската “професия” на Николета!

Скандалният стилист Валентин Кулагин разкри потресаващата истина за истинската "професия" на пловдивската красавица Николета Лозанова, при това директно в ефира на Нова телевизия.

"Още преди два месеца знаех за раздялата на Валери Божинов и Николета, така че това за мен далеч не е сензация. Още тогава го съобщих пред вестник "Шоу", но никой не ми повярва.   А сега Венета Райкова си направи пиар на базата на моите думи", коментира стилистът, цитиран от pravda.bg.

Според Кулагин разводът на Валери и Николета е неизбежен, а оттук нататък им предстои тежка подялба на имоти и пари. Стилистът допълва, че вероятността Валери да прости на изгората си е нулева, тъй като лично той я бил хванал в крачка да изпълнява платени услуги.

"Винаги досега съм защитавал Алисия и съм бил неотлъчно на нейна страна в отношенията й с Валери. Смятам, че той се опари жестоко, което ако има ум в главата, трябва да му говори едно – да престане да се занимава с жени като НиколетаМоника и тем подобни и да си намери едно свястно, добро момиче.

Всички знаят, че Николета си плаща за пиар. Знаем и пиарите й кои са. Та… всичко се плаща в този живот", категоричен е Валентин Кулагин.

Скандалното тепърва предстои. А разводът ще е повече от бурен.