Ален Делон влезе в болница

Булевард

17-09-2013, 23:47

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Известният френски актьор Ален Делон е настанен в болница по-рано днес заради сърдечна аритмия. В следващите два дни, любимецът на няколко поколения жени, ще бъде поставен под лекарско наблюдение.  
Близките на звездата съобщават, че актьорът е добре и веднага щом бъде изписан от болницата, ще се включи в старта на снимките на нов филм с негово участие “Обикновен ден”, които започват на 5 октомври. Главната роля в лентата е поверена именно на 77-годишната кино легенда, като в нея за пръв път актьорът ще си партнира с дъщеря си Анушка пред камерите. 

Припомняме, че проблемите със сърцето на Ален Делон не са от вчера. През 2012 г. актьорът бе опериран заради сърдечна недостатъчност. Въпреки успешната операция и грижите, които медиците полагат за него от тогава, състоянието му често е нестабилно.

През февруари т.г. Ален Делон беше повален от сериозен грипен вирус и отново прекара няколко дена в лечебно заведение. Още тогава лекарите се притесниха, че болестта може да усложни сърдечните му проблеми.