Българският княз Кирил влюбен в адвокатка

Пловдив Лайф

18-09-2013, 18:23

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Аристократът отскача редовно до Барселона заради любимата си Миреия

Българския княз Кирил Преславски е започнал любовна връзка с каталунската адвокатка Миреия Бланч. Въпреки че отношенията им са отскоро и между тях има километри и препятствия, двамата са много близки. През последните месеци Кирил много често отскача до Барселона, за да се срещне с Миреия, предава БГНЕС.

Откакто Кирил се раздели с Росарио Надал през 2009 г., с която имат три деца, малко се знае за интимния живот на аристократа. Малко повече от две години той имаше връзка с Кристина Туньон. В началото на тази година обаче 49-годишният Кирил се запознал с 41-годишната Миреия.

Кирил е лудо влюбен в Миреия и пътува между Лондон и Барселона при най-малкия удобен случай, заявил източник от обкръжението на двойката пред списание "Ванитатис". Двамата влюбени прекарали лятото заедно на остров Майорка и със сигурност са имали възможност да обсъждат бъдещите си планове. След развода с Росарио князът поддържа чудесни връзки с децата си Мафалда, Олимпия и Тасило и дори живее близо до бившия семеен дом в Лондон.