7 грешки, които ще убият връзката ви

Пловдив Лайф

19-09-2013, 16:41

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

На първо място – НЕ прибързвай със секса!

Нищо не може да убие една нова връзка, както някоя от седемте грешки, които се допускат най-често в наши дни. Вижте кои са те.


1.Не прибързвай със секса!

Няма задължително фиксирано време, след което да можеш да правиш секс с нов партньор. Обаче ако си легнеш с мъж, който все още не е имал възможността да те опознае, рискуваш да те постави в една конкретна категория и да загуби интерес към теб. Добре е мъжът да отдели достатъчно време, за да оцени твоите интелектуални качества и да те харесва достатъчно, за да иска  да бъдеш неговото момиче. Така че не се страхувай да използваш времето в своя полза и да го накараш да поизчака малко, докато решиш дали той е правилният за теб. Правилото за третата среща си е чист мит!

2.Не се разкривай прекалено бързо!

Не е много разумно скоро, след като сте се запознали, да искаш да му разкажеш всички тъжни истории от детството си. Колкото и да ти се иска да скъсиш дистанцията между вас, е добре да внимаваш какви количества информация споделяш с новата си тръпка. Не е необходимо да го заливаш с твърде много факти или да си признаеш например, че си кралица на драмите.

 

 

3.Не му звъни често или му пиши СМС-и!

Факт е, че живеем в епоха на усилена  комуникация, но е добре да задържиш малко топката. Дори бабите ни са ни казвали, че мъжът се наслаждава на ролята си на ловец и трябва той да бъде движещата сила. Ако започнеш да му звъниш непрекъснато, е доста възможно да постигнеш обратния ефект и той да загуби интереса си  към теб. Така че остави телефона, бавно се отдалечи от компютъра и го накарай да се поизпоти в опитите си да те покани на среща отново.

 

 

4.Не рови в телефона му!

Може да е доста изкушаващо „само да хвърлиш едно око“ на телефона му, но няма по- бърз начин да съсипеш доверието между вас от този да си пъхаш носа, където не ти е работа. Да разбереш, че ти ровичкат в личната комуникация е доста неприятно. Не е полезно и за двете страни.


5.Не симулирай оргазъм!

Симулирането е безобидна малка благородна лъжа, нали? Не! Осъзнаваш ли, че в дългосрочен план ще направиш лоша услуга и на двамата, като го накараш да мисли, че движенията и действията му ти доставят изключително удоволствие, което съвсем не е така? Какво остава ако се омъжиш за него?


6.Не очаквай той да се промени!

Хората не се променят много, докато остаряват. Особено мъжете. Ако редица негови качества те изкарват извън релси, може би ще е по-мъдро да пренасочиш усилията си към различен тип мъж.

7.Не пренебрегвай себе си!

Да, важно е да имаш здрава и продуктивна връзка, но не и с цената на огромни саможертви. Ако влагаш цялата си енергия и време в тези отношения и тотално игнорираш себе си и нуждите си, правиш огромна грешка! Независимо дали си във връзка или не, най- важното е да обичаш себе си и да поставяш своите нужди и желания преди всичко.