Бареков аут! Десислава Тошева оглави TV7

Общество

19-09-2013, 20:23

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Десислава Тошева, която до момента заемаше поста "Изпълнителен директор - Финансова дейност" на TV7 заедно с Николай Бареков, остава единствен изпълнителен директор на медията, след оттеглянето на му, съобщиха от медията.

"Нашите телевизионни канали действат като мощен катализатор на българския телевизионен пазар, водейки към повишаване качеството на тв продукта като цяло. Екипът на TV7 и NEWS7 е горд с постигнатото до момента и е зареден с дръзки идеи за новия сезон, в рамките на който искрено пожелаваме на нашите зрители да се забавляват, информират и вълнуват", сподели Десислава Тошева.

 „Изпълнителен директор на NEWS7 ще бъде също Десислава Тошева, на мястото на Николай Бареков", казаха от медията.

Журналистът остава водещ на националното турне "България без цензура", излъчвано по TV7, сподели пред екипа на медията, че изключително много се радва в какво състояние оставя телевизията. 

Досегашният директор на новините в двата канала - Жени Павлова, става част от борда на директорите на NEWS7. Павлова ще отговаря основно за актуалните предавания, но и ще монитира стратегическото развитие на информационния канал. Член на борда на директорите е и Патрик Мартин, представител на компанията собственик "Алегро Кепитъл".
Сестрата на вицепремиерката Зинаида Златанова - Миляна Велева, която досега бе изпълнителен продуцент на дирекция "Спорт", става директор "Новини и актуални предавания" на TV7 и NEWS7
Снимка на Деня

Щрихи от Плевен