Мадона мечтаела за дете от Брад Пит (видео)

Без цензура

20-09-2013, 08:50

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Докато си чатила със запалени фенове Мадона признала, че винаги е мечтала да роди дете Брад Пит

Мегазвездата Мадона сподели пред свои фенове, че преди време е мечтала да бъде с най-желания мъж сред знаменитостите Брад Пит.

Скандалната певица била готова не само да си легне с чаровния блондин, но и да му роди дете. Поп иконата имала леко извратена фантазия и си представяла как ще има руси деца от мъжа на Анджелина.

Мадона се шегувала в мрежата: "Брад Пит и аз живеем заедно, а около нас тича русо момиченце. Съжалявам Анджелина, но е само мечта".



55-годишната Мадона споделила още, че за рождения си ден е получила специално цигаре за пушене на марихуана във форма на пенис. Изобщо чатът в този ден буквално се нажежил от пикантни подробности от живота на звездата. Така например тя искала да поръча клонинги на самата себе си, обичала “мръсно” мартини и лимонови курабийки.

Както е известно, звездата притежава частен самолет, а за децата й се грижат три бавачки. За предстоящата си сватба с младичкия танцьор Брахим Заибат обаче Мадона не написала почти нищо. Стряскащата възрастова разлика между Мадона и Брахим вече почти не се обсъжда, но именно заради нея клюкарите отбелязват, че мъжът от сънищата на Мадона – Брад Пит, наистина е стар за нея.

Феновете не проявили особен интерес към творческите планове на любимката си, но тя все пак ги известила, че е възможно през 2014-а да ги зарадва с нов албум.