Мотосъбор ще оглася яз.Жребчево

Животът

20-09-2013, 13:11

Снимка:

МК "Демоните"

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Национално движение „България си ти!“ и МК „Демоните“ организират III Национален мотосъбор-Нова Загора

На 20, 21 и 22 септември 2013 г. язовир Жребчево, Комплекс „Белият дом“, ще събере свободните ездачи от цялата страна за закриване на мотосезона. Събитието се осъществява със съдействието на община Нова Загора, община Твърдица, СБМ и Свободни мотористи България и стартира на 20 септември (петък) от 16,00ч с откриване и водосвет. Мотосъборът ще премине под наслов „Без наркотици и агресия на пътя“, съобщи председателят на МК "Демоните" Николай Арабаджиев.
Очакват се рокери от клубовете в Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Пловдив и Бургас.
Мотошествие предстои в утрешния ден по улиците на Твърдица с разрешение на местните власти. Началният час на шествието е предвиден за 12,00, а след 13,00ч. ще се изпълняват и скоростни отсечки в района на Твърдица. От новозагорския мотоклуб са се погрижили за доброто настроение на всички присъстващи. Тази вечер ще пеят момчетата от старозагорската банда "Алтеа", ще свири и рок група, сформирана от новозагорски ученици. А в събота "John Steel & Toma" ще забавляват присъстващите.
Гости и участници на мотосъбора ще имат възможността да се включат в игрите – „Дърпане на въже“, „Най-шумен мотор“,„Най-добра самоделка“,„Лапане на кренвирш от мотор“ и други. При хубаво време утре, може да има и борби в басейна на комплекса, допълва с усмивка Арабаджиев. Слънчево време и голямо участие очакват организаторите, а снимки - следващата седмица на сайта на МК"Демоните".