Феновете на Нефтохимик подкрепят клуба с автопоход

Спорт

20-09-2013, 17:16

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Във връзка с двете прояви са осигурени четири безплатни автобуса до Поморие и Разград за желаещите да подкрепят отбора

Клубът на привържениците на Нефтохимик организира  поход за подкрепа на „Нефтохимик” под  надслов  "Подкрепи Нефтохимик, подкрепи детско-юношеския футбол".

Истинските фенове не са безразлични към това, което се случва в клуба и чрез тази своя инициатива ще опитат да привлекат вниманието към себе си, развитието на клуба като цяло и мъжкия отбор, който в този момент е разколебан в изявите си.

Във връзка с това от фен клуба са осигурили  четири безплатни автобуса до Разград за желаещите да подкрепят отбора в този труден двубой срещу шампиона на страната. Автобусите ще тръгнат в 12.30 часа в неделя от Трета поликлиника, като маршрута включва като първа спирка стадиона в Поморие, където се провежда детския турнир Шампионска купа, организиран от Лук Ойл, в който участва и отборът на Нефтохимик до 12 години.

След това желаещите да посетят двубоя в Разград ще продължат своето пътуване. Целта е многобройните фенове на отбора да докажат, че обичта към клуба е жива и че привържениците отново ще подкрепят футболистите.

Ето и целия текст на декларацията на фен клуба.  

„Клубът на привържениците на Нефтохимик организира акция:  "Подкрепи Нефтохимик, подкрепи детско-юношеския футбол". Ние не сме безразлични към тежкото положение в клуба и в този тежък момент желаем да подкрепим клуба на всички фронтове. На първо място подкрепяме децата на Нефтохимик, които участват в силния международен турнир "ЛУКОЙЛ Шампионска купа 2013" в Поморие, който е уникален за България.

Сред официалните гости на турнира ще бъдат легендата на българския футбол Христо Стоичков, представители на НЕФТЕНА КОМПАНИЯ ЛУКОЙЛ, президента на БФС Борислав Михайлов, както и други известни личности на спорта и бизнеса от България и чужбина. 
За нас развитието на детско юношеския футбол е основата върху , която трябва да се стъпи в изграждането на всеки един футболен клуб. За това искаме да подкрепим малките нефтохимици и детския футбол, като цяло.

След това се отправяме към Разград, за да подкрепим и мъжкия отбор на Нефтохимик срещу евробоеца на България - Лудогорец. Желаем с тази наша инициатива да покажем, че ние милеем за нашия любим клуб и бихме искали да привлечем и вниманието на обществото, на целия бизнес в града върху Нефтохимик и бъдещото му развитие. 
За целта клуба на привържениците е осигурил 4 автобуса, които ще тръгнат в неделя, 22.09.2013г в 12.30ч от Трета поликлиника по маршрут Бургас-Поморие-Разград-Бургас. 

Нека всеки желаещ, родител, приятел на децата от ДЮШ на Нефтохимик, привърженик на отбора да заповяда на посоченото място и да се включи в инициативата. Клубът на привържениците дава възможност и за организирано връщане в Бургас след посещението на турнира в Поморие.