Подаряват 7 велосипеда в "Тракия"

Мисия Пловдив

21-09-2013, 09:08

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Детски празник на булевард Свобода

Правят велофест от Парка на репресираните до парк Лаута

В 10:00 часа днес кметът на район "Тракия" Костадин Димитров ще открие празненство в Парка на репресираните до СОУ "Черноризец Храбър". То ще бъде част от кампанията за устойчива градска мобилност "Европейска седмица на мобилността".

Програмата предвижда в парка да се проведе открит урок на тема "Правила за безопасно движение, при алтернативните методи на придвижване в града” на полигона по безопасност на движението, както и демонстрация по екстремен велосипедизъм на специализирания терен в близост.

Точно в 11:00 часа кметът на района ще поведе велофест със старт от Парка на репресираните и финал Парк Лаута на входа от към Локомотив Пловдив. На финала всички участници ги очакват възможности за тестдрайв на модели колела на водещи български фирми-производители на велосипеди, много атракции, музика и куп други забавления.

Пригответе колелата, и малки и големи, защото на финала сме подготвили големи изненади. Ще подарим 7 велосипеда и много аксесоари за колела, които ще раздадем чрез томболата, в която ще участват тези, които са се включили във велофеста. Каня всички на празника в събота!, заяви Костадин Димитров.