Малчугани от Ботев нападнаха батковците за автографи (СНИМКИ)

Спорт

21-09-2013, 13:50

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мъри привика някои от тийнейджърите и ги включи в тренировката

Още в първите часове след настаняването на Ботев в базата в Коматево промяната демострира част от своя ефект, който със сигурност ще се засилва с всеки изминал ден, седмица, месец и година, похвалиха се от пресслужбата на жълто-черните.

При излизането си от хотелската част за занимането, всеки един от футболистите бе посрещнат с възгласи от най-малките „канарчета”, които също чакаха с нетърпение часа на своята тренировка. Някои от батковците дори раздадоха автографи.

Един по един играчите от първия отбор поздравяваха развълнуваните малчугани, като едновременно с това те усетиха отговорността да бъдат пример за младото поколение ботевисти.

След края на тренировката пък Станимир Стоилов и помощниците му привикаха няколко от талантливите младежи, подготвящи се на съседния терен и ги включиха в част от упражненията с малцината останали от мъжкия тим.

Мъри и екипът му дадоха първите си преки съвети на юношите и сложиха началото на новата практика, която е въпрос на време да се превърне в стил на работа за ПФК Ботев.