Volley Mania изпрати лятото и тръгва към залата

Спорт

21-09-2013, 22:13

Снимка:

Volley Mania

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

През лятото в плажния волейбол се включиха общо 127 състезатели

Петте месеца плажен волейбол около Любителската волейболна лига Volley Mania изминаха с много добро настроение и сега е ред на първенството в зала. Организаторите на лигата отчетоха летния сезон като силен.
"Доволни сме от това, което се случи в Beach Volley Mania. Изиграхме седем турнира в София, Козлодуй и Кранево. По традиция този в Козлодуй беше голям купон. Много сме щастливи обаче от поканата за надпреварата в Кранево, където направихме AquaLife Cup", казаха от Volley Mania. Те благодариха и за съдействието на Сердика център в София, където се проведоха четири турнира.
През лятото в плажния волейбол се включиха общо 127 състезатели. "Имахме нови момчета, което ни радва. Направихме и първите стъпки към привличането на интереса на дамите с турнир за смесени двойки."
Сега на ход е деветият сезон от първенството в зала. В него ще участват рекордните 52 мъжки отбора, а за трета година ще има и женски шампионат.
Жребият ще бъде теглен в неделя в София. "Надяваме се всички да са здрави и да се забавляват, защото това е най-важното за нас. Пожелаваме на отборите успех и добро настроение", добавиха от Volley Mania.