Рекордно! 320 полицаи пазят дербито Берое - Ботев

Спорт

22-09-2013, 10:46

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мъри вини рефер за травмата на Тошко Неделев

Рекорден брой полицаи ще бдят за реда по време на битката за Тракия. Берое посрещна Ботев в 21,00 часа днес, а враждата между двете агитки е пословична. 320 служители на реда ще следят срещата под Аязмото да мине без инциденти. От полицията обявиха, че на трибуните няма да бъдат допускани хора без документи за самоличност. Всички ще бъдат обискирани щателно.

Знам за по-особения заряд на този мач за феновете, но за нас всяка среща е важна. Ботев е сред фаворитите в това първенство, но най-важното за мен е да играем без страх срещу тях, обяви Петър Хубчев. Той обяви, че Венци Христов е готов за мача. Травмата, която получи в двубоя с Видима за купата, се оказа по-лека.

Не така обаче стоят нещата с Тодор Неделев. Станимир Стоилов отписа звездата на "Ботев" за мача.

Нещата се оказаха по-сериозни, отколкото смятахме. Може да отсъства малко време, а може да го загубим и за повече. 7Ще разберем точното му състояние в понеделник, когато допълнително ще му бъде направена снимка и ще я гледат специалисти. Не искам да виня момчето, което го ритна. Съдията не трябваше да толерира подобно нещо. Направи се на интересен и 20 секунди държа реч на терена. Подобни неща не трябва да се толерират, а да се дават картони. Той си взе хонорара, а ние няма да можем да използваме Тошко. От това губим не само Ботев, но и феновете, които искат да гледат футбол, ядоса се Стоилов.

Източник Стандарт/ Sportline.bg