Центърът и "Хаджи Димитър" без вода във вторник

Мисия София

22-09-2013, 17:11

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 24 септември 2013 г. (вторник), във връзка с изграждане на монолитни шахти и монтаж на спирателни кранове по ул. „Васил Петлешков”, кв. „Хаджи Димитър”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хайдушка песен”, ул. „Никола Войновски”, ул. „Уошбърн”, ул. „Макгахан”, ул. „Резбарска”, бул. „Владимир Вазов”, ул. „Васил Кънчев”. По ул. „Резбарска” от ул. „Васил Кънчев” в посока към автобусен гараж „Малашевци”. По ул. „Резбарска” от ул. „Васил Кънчев” в посока към Перловска река.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул. „Макгахан” до пазара; ул. „Никола Войновски” ъгъла с ул. „Уошбърн” до градинката; ул. „Златица” ъгъла с ул. „Георги Илиев” до детската градина.

На 24 септември 2013 г. (вторник), във връзка с преместване на пожарен хидрант и подмяна на спирателен кран по ул. „Георги Сава Раковски”, в центъра, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Георги Сава Раковски” от бул. „Сливница” до ул. „Цар Симеон”. По ул. „Будапеща” от бул. „Сливница” до ул. „Цар Симеон”. По ул. „Св. Св. Кирил и Методий” от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Бачо Киро”. По ул. „Поп Богомил” от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Будапеща”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий” ъгъла с ул. „Будапеща”.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.

На 24 септември 2013 г. (вторник) и 25 септември 2013г. (сряда), във връзка с извършване на строително-монтажни работи в Пречиствателна станция за питейни води „Бистрица”, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”: от 8:00 часа до 10:00 часа на 24 септември 2013г. (вторник); от 7:00 часа до 9:00 часа на 25 септември 2013г. (сряда) - вилна зона „Герена” (Бункера).