Мастер сгази Сливен, Созопол продължава да мачка

Спорт

23-09-2013, 10:13

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgas

Всичко от Автора

Несебър почиваше в този кръг, но запази призовото четвърто място в класирането

С по два гола на нападателите Петър Колев и Райчо Раев и едно попадение на Реджеб Халил, отборът на Мастер изкова втора поредна победа на Югоизток. След като в миналия кръг момчетата на Ангел Стойков взеха морското дерби с Несебър, сега дойде ред и на Сливен 2000. Резултатът 5:0 не се нуждае от коментар, но показва подобряващата се форма на един от най-постоянните отбори в 3-та дивизия.

След колебливото начало Мастер показва значително подобряване на формата и победите показват недвусмислено това. Във временното класиране отборът вече е трети, а в следващия кръг гостува на Евроколеж Пловдив, откъдето също може да се завърне с добър резултат, който да му позволи да се утвърди сред челниците в групата.

 И Созопол продължава своя победен ход. Момчетата на Румен Димов победиха „Тунджа” Ямбол с 0:2 като гости. И двата гола в мача паднаха след почивката, а техен автор стана Стефан Тошков. След поредната си победа, тимът на Созопол продължава да е едноличен лидер в класирането с 19 точки, следван на точка от друг сериозен претендент за първото място, отборът на „Верея” Стара Загора. В следващия кръг Созопол приема Стралджа, като прогнозите сочат очаквана победа за футболистите от древния град, срещу последните в класирането.

Третият отбор от региона Несебър почиваше в този кръг, но запази призовото четвърто място в класирането. Несебърци ще имат сериозно изпитание в края на седмицата, когато приемат на своя стадион коравия тим на „митничарите” от Свиленград.