Концерт на млади таланти на наша сцена

Мисия Пловдив

23-09-2013, 19:49

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Поканата е за утре, 17.30 часа на пл. "Стефан Стамболов"

Във втория ден от Седмицата на благотворителността, на 24.09.13г. /вторник/, от 17:30 часа, на площад “Ст. Стамболов”, започва Концертът на млади таланти в подкрепа на благотворителните каузи.

Концертът е инициатива на предаването “Ася в страната на талантите” - Пловдивска обществена телевизия “Тракия”, Община Пловдив - дирекция „Спорт и младежки дейности“, неправителствени и младежки организации в рамките на седмицата, посветена на 6 /шест/ благотворителни каузи!

В Седмицата на благотворителността акцентът ще бъде върху участие на млади таланти в концерта, който водещата Ася Антонова подготвя. Именно този факт прави събитието особено значимо. Защото деца и млади хора ще дарят своя талант в подкрепа на свои връстници. Ефектът е двустранен – от една страна младите хора ще имат своята голяма сцена в центъра на града ни, от друга, те даряват таланта си за каузите, което придава още по-голяма стойност на  концерта.

На сцената пловдивчани ще имат удоволствието да видят любими звезди от телевизионния екран, гостували през годините в предаването “Ася в страната на талантите”, както и млади таланти от национални телевизионни формати, балетни състави към Военен клуб Пловдив, млади таланти от Школата по поп и джаз пеене към Нов музикален център, вокалисти на известни пловдивски групи, професионално занимаващи се с пеене млади хора, които вече са имена в шоу бизнеса, вокални групи към училища и читалища, фолклорни танцови състави, клубове по спортни танци и др. Ще се включат таланти и от други градове.

Предаването „Ася в страната на талантите”, с автор и водещ Ася Антонова, се излъчва в програмата на Пловдивска обществена телевизия “Тракия” вече 13-а година, всяка събота, на живо, в продължение на два часа. Пъстра и цветна е палитрата от гости в студиото, защото в този телевизионен формат се дава възможност да изявят себе си талантливи хора на различна възраст. В тази връзка, от Пловдив, от областта, от цяла България, дори от чужбина, на телевизионна пловдивска сцена гостуват както млади, прохождащи таланти, така и утвърдени личности и хора на изкуството. 

Организаторите очакват пловдивчани и гостите на града да подкрепят събитието – 24.09.2013г., вторник, 17:30 часа, на площад „Стефан Стамболов” пред Общината.