Млад вратар на Локо: Трансфер в Ботев? Аз в турски отбор не отивам

Спорт

24-09-2013, 13:44

Снимка:

lportala.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Историята на 13-годишния Стефан Дафовски обиколи Лаута

Служители на Ботев (Пд) продължават да се опитват да отмъкнат най-талантливите деца на Локо (Пд) от набор 2000, разтръби неофициалният сайт на черно-белите lportala.net. От Лаута разказаха как трима от най-добрите локомотивци вече са преминали при вечния съперник след куп обещания и розови приказки.

Жълто-черните обаче получили категоричен отказ от младия вратар Стефан Дафовски, който в продължение на дни е бил ухажван от канарите.

„Забравете! Аз в турски отбор не мога да дойда!”. Това е отсякъл Стефчо в отговор на офертата на Ботев, пише lportala.net.

Историята достигнала и до шампионския вратар на Локо от 2004  година Васил Камбуров, който твърдо решил да се срещне с малкия-голям Стефан.

"Ти си момче, което знае тежестта на черно-бялата фланелка и знаеш как де я защитаваш, като истински локомотивец”, обяви пред тийнейджъра Васко Камбуров, който въобще не остана изненадан от наглото и подмолно поведение на коматевци, разказва още lportala.net.

Любимецът на агитката от Лаута дори обеща да подари на малчугана вратарски ръкавии по размер номер 8.

Ето какво споделя и самият Стефан Дафовски пред неофициалния сайт на Локо:

„След края на мача при мен дойде човек от щаба на Ботев и започна да ме разпитва на колко съм години, колко съм висок… По едно време започна да ми говори, че ме е харесал и оттук нататък ще ме следи… Казах му да забрави, няма как да стане. Каквото и ще да ми предлагат и пари на родителите ми да дават, аз оставам в Локомотив”.