Показват топ тенденциите за сезона на благотворително ревю в Странд

Събитието е в подкрепа на национална кампания "Топъл обяд" на БЧК

Първият лайфстайл център на открито в България СТРАНД Бургас организира грандиозно благотворително модно ревю ще бъдат представени последните модни тенденции за есента и зимата. Това ще се случи На 28 септември, събота, от 19 часа.

Ревюто с нови тоалети на световни марки е част от инициативата на търговски развлекателен център, която има за цел да предложи на гражданите на Бургас най-доброто. Най-добрата мода, най-добрите цени, най-добрите развлечения.

Над 20 модни марки голяма част, от които са за първи път в България избраха СТРАНД Бургас вместо столицата.

Зрителите и гости на Бургас ги очакват дефилета на марките ShanaWarehouseOasisDoppelgangerMexx, LIST, Silvian Heach, Bossini,French Connection и OVS. Модния спектакъл ще бъде воден от популярният актьор Иво Аръков, който от тази есен ще гледаме във втория сезон на хитовия тв сериал по bTV „Фамилията“. Поп звездата Маги Джанаварова освен, че ще изпълни последните си хитове, ще дефилира на сцената с някои от предложенията на световните брандове. В ревюто участие ще вземат и втората и третата подгласнички в конкурса Мис България 2013, Джулия Стоянова и Даниела Неделчева, които станаха любимки на зрителите след излъчването на тв риалити.

Модното шоу беше предшествано и от многобройни рекламни бордове, както и от атрактивни радио спотове, които ще превърнат СТРАНД Бургас в най-посещавания моден и търговски център този уикенд.

Странди прави много хора щастливи – модно шоу със съдействието на Български Червен кръст.

Ревюто е с цел да популяризира благотворителната кампания в СТРАНД Бургас, чието начало ще бъде обявено именно на модното шоу. Всички клиенти, които направят покупка в някои от магазините на търговски развлекателен център в периода 28-29 септември, за всеки 10 лв. от касовата си бележка, ще получат специална зелена монета, наречена Странди. Монетите ще бъдат събирани в специални кутии, които ще са поставени на ключови места в търговския център. След финала на акцията те ще бъдат преброени и за всяко Странди, ще бъде прибавен по един лев към каузата на национална кампания „Топъл обяд“, инициирана от БЧК.

СТРАНД Бургас е първият в България, лайфстайл и търговски център от открит тип, който отвори врати през юли 2013.  Намира се на 300 м от ул. Транспортна в посока София и само на 10 км от центъра на града и летище Бургас.