Лили Маринкова аут от Канал 3?

Лили Маринкова най-вероятно ще бъде свалена от екрана на Канал 3

Предаването й "Вън от рая" няма да бъде излъчено тази седмица, а бъдещето му е обвито в мъгла, пише Блиц.
"Няма да имам предаване днес, но не съм провела никакъв разговор с изпълнителния директор на телевизията Мария Опренова. Преди да съм говорила с нея не бих могла да кажа нищо повече", заявява легенадарната радио и тв журналистка. 
Лили Маринкова е поредното емблематично лице на Канал 3, което ще си отиде от телевизията след смяната на собствениците. Преди два месеца оттам си тръгнаха програмният директор Сашо Диков и топрепортерката Петя Петрова.  

Очаквайте подробности!


Лили Маринкова е един от малкото символи на свободната българска журналистика. Хапливият й език не щади никого от „сгазилите лука” в държавата. В БНР е водила предаванията "Разговор с Вас" и "Хоризонт преди всички". От известно време е водеща на "Неделя 150". Телевизионната й кариера се свързва с Ефир 2 на БНТ в зората на родната демокрация. Тя участва в предаванията „Открита линия“ и „Очевидци“. Сега води авторското предаване „Вън от рая“ по Канал 3.

Маринкова има колекция от призове за радиожурналистика, най-важните от които са "Репортер на годината" и "Сирак Скитник”.