Цонков дебютира за Нефтохимик срещу Локо София, Стамен Ангелов се завръща след контузия

Спорт

28-09-2013, 10:40

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Въпреки слабото представяне в последните срещи от ръководството очакват сериозна подкрепа от страна на феновете

С доста променен състав ще излезе в неделния си двубой срещу Локомотив София отборът на Нефтохимик. Треньорската криза в нафтата все още не е решена, но изпълнителният директор Костадин Джамбазов заяви, че се водят разговори с трима специалисти и съвсем скоро се очаква отговор от тях дали някой от тях ще застане начело на отбора. В неделя на трибуните на Лазур със сигурност ще бъдат видени част от кандидатите да застанат на кормилото на най-титулувания бургаски клуб , който в момента заема незавидната предпоследна позиция в класирането. Ръководството е провело разговори с Антон Спасов, който е дал съгласието си да води отбора до намирането на нов старши треньор.

В такава обстановка се проведе поредното занимание на отбора на нафтата на базата в Долно Езерово. За съжаление теренът на Общинския спортен комплекс  се ползва от редица клубове и възрасти футболисти и в момента отговаря може би единствено на изисквания за провеждане на мачове от Областните аматьорски групи, но не и за тренировки на елитен тим. Независимо от това играчите на Нефтохимик проведоха нормално занимание, като се изключат локвите и многото неравности по терена.

За предстоящия мач в неделя в отбора на Нефтохимик ще бъдат направени редица промени, като със сигурност подписалият договор до края на сезона Цветомир Цонков ще дебютира в средата на терена за отбора на нафтата. От клуба разкриха, че отново ще бъде даден шанс на играчите да се докажат в двубоя, чийто изход е от голямо значение. Единствената мисъл на футболисти и ръководство е победата, която е жизнено необходима. Въпреки слабото представяне в последните срещи от ръководството очакват сериозна подкрепа от страна на феновете.

Мачът е в неделя от 19 часа на стадион Лазур, а билетите за всички сектори са с цени от 4 лева.