Красиви и без дрехи

Пловдив Лайф

28-09-2013, 16:17

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Няколко идеи как да изглеждаш добре гола

Макар че не сме прекалено критични към несъвършенствата на партньора си (все пак е само човек) повечето жени успяват да видят и най-малкия проблем в телата на други жени. Този факт само може да ни създаде трудности да споделяме тялото си с човека, когото обичаме. Изглеждай секси, когато си гола! Дали имаш акне, притесняваш се от гърдите си, или имаш няколко килограма отгоре, не се отчайвай. Има някои трикове, които ще те накарат да се почувстваш добре, без да ходиш на фитнес или да си правиш пластични операции.

Ексфолирай кожата!

Постарай се всичко, което той докосва, да е идеално меко, за да иска да го прави още и още. След ексфолиацията, замени обичайния си продукт за овлажняване с някакъв със секси блясък, или още по-добре, с бебешко олио.

Хвани тен!

Цветните чаршафи ще придадат на кожата ти по-тъмен оттенък, дори без тен. Ако се притесняваш, че си дебела, имай предвид, че почерняването ще те направи да изглеждаш по-слаба, без да ходиш на фитнес. За по-очертано лице, сложи бронзант на скулите, а за изваяни крака използвай по-тъмен бронзант от външната страна на краката и го прелей към по-светъл във вътрешната. Тенът прикрива и стрии и разширени вени.

Опитай се да не си миеш косата всеки ден! 

Стилизирането на не съвсем чиста коса е по-лесно, а разрошената, вълниста коса е секси. Пусни я до раменете си, за да имаш естествен вид, а и да има през какво той да прекарва ръцете си. Не ползвай гел, пяна или лак – ако пръстите му заседнат, може да те оскубе.

Малко грим!

Гримът може да те кара да се чувстваш секси, но не искаш да си омажеш чаршафите. Вместо да използваш фон-дьо-тен, си сложи леко тониран овлажнител, за да изравниш тена на кожата.

Прикрий недостатъците!

Придай блясък на очите си с капки за очи от типа на изкуствените сълзи.Някои холивудски гримьори се кълнат, че мазилата против хемороиди, които свиват кръвоносните съдове, много добре прикриват синини и тъмни кръгове под очите.

Прави леки упражнения!

Не се преуморявай с пълна програма, защото ще си изтощена и потна и ще ти трябва душ, но няколко клякания и лицеви опори са добра загрявка и ще изглеждаш по-стегната.

Ограничи яденето и пиенето!

Може да ти звучи като добра идея да се подкрепиш със солидно ядене и няколко чаши вино за кураж, но по-добре недей. Ако се нахраниш солидно, като се съблечеш, ще изглеждаш издута.

Избери аромат!

Няма смисъл да изглеждаш добре, ако не ухаеш приятно. Привлечи внимание към деколтето и китките си с няколко капки парфюм.

Нагласи температурата!

За допълнителна възбуда, натрий зърната си с лед, така че да щръкнат точно преди да се съблечеш. Нагласи правилната температура. Ако е прекалено горещо, ще се потиш, ако е прекалено студено, ще си цялата настръхнала и ще трепериш.

Оправи бикини линията!

И не забравяй да се оправиш отдолу. Украси бикини линията си с кристали, или я оформи в закачлива форма. Ако предпочиташ по-естествено, поне малко се подстрижи.

Вкарай аксесоари!

Само защото си гола, не значи, че не можеш да ползваш аксесоари. Високите токчета са секси и правят краката по-тънки и дълги. Или пък се украси с боа от пера или висящо бижу, с които после можеш да го погъделичкаш.