Възбуждаща булка в червено

Арт и Стил

28-09-2013, 23:12

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Булка в червено е сред последните фешън писъци на сезона

Жени Живкова предлага на дамите да бъдат максимално провокативни и секси в деня на венчавката, пише "Стандарт". Известната дизайнерка отново представя тоталната мода в различните й визии и трендове за сезона - бордо и оранж, черно и бяло, златно и дантели, мини и макси, еротика и минимализъм. Отличните модели звучат в гамата на вечната елегантност, която не се влияе от временните псевдопретенции на шопинг маниаците в тази част на Европа. Жени е категорична в стила си - от малките черни рокли до костюмите ала Шанел. Тя постига прецизна хармония между шева и кройката, модата и изкуството, палитрата и посланията.

Саката са в три версии. Първата - със или без ревери, с подчертана талия. Втората - къси тайори, закопчаване до под шията. Доминира буклето с ръчно извезани фестони. Биетата на тъканите са ръчно разнищени, гарнитурите са от един и същи плат. Третата - класически блейзери, микс между две или три материи, кадифе, вълна, тафта, точки, флорални мотиви.

Жени налага култовата френска дължина - под коляното, най-характерна за тесните прави поли. В същото време обаче възпява и непоносимата лекота на разкроените дрехи, които винаги държат романтизма на сцената. В тяхната атмосфера се вписват панделките, обемните ръкави, бродериите, мънистата. Панталоните са дискретно ретро - тесни или къси, до и над глезените. Ризите от шифон и коприна също ползват мъжки елементи в името на женската съблазън. Палтата и за тази есен остават аристократично милитъри, наподобявайки дълго сако.