Областният информационен център в Куртово Конаре днес

Мисия Пловдив

30-09-2013, 08:05

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Продължават срещите в областта

Информационно събитие в село Куртово Конаре, община Стамболийски, организира днес Областен информационен център – Пловдив. То започва със семинар под мотото "ДА продължим ЗАЕДНО" от 11, 00 часа в местното Народно читалище "Любен Каравелов".

Поканени са представители на читалища, бизнеса,  широката общественост, неправителствени организации, образователни институции и заведения, местната власт, национални и регионални медии. По време на събитието ще бъдат разяснени приоритетите в работата на екипа на ОИЦ – Пловдив до края на годината, ще бъде представена мрежата от 28 информационни центъра в страната, както и общите й инициативи - "Първите 7 години на България в Европейския съюз", "Научени уроци" и Конкурс на Министерски съвет за общо лого и слоган на програмите за 2014-2020 г.

С това информационно събитие Областен информационен център – Пловдив продължава работата си по втората за 2013 година мащабна информационна кампания, която ще проведе на територията на 18-те общини в Пловдивска област.