Победа и равен за юношите на акулите

Спорт

30-09-2013, 14:47

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

С актив от 10 точки момчетата на треньора Малин Орачев заемат 10-то място във временното класиране

Елитните формации на Черноморец-Бургас постигнаха победа и равен в своите мачове през уикенда. Равният резултат дойде от старшата възраст на „акулите“, които завършиха 1:1 срещу тима на Видима Раковски. И двата гола паднаха през втората част. Гостите от Севлиево успяха по поведат в 65-та минута, а бургазлии изравниха в самия край от дузпа. Точен от бялата точка беше капитанът Стоян Кижев.

С актив от 10 точки момчетата на треньора Малин Орачев заемат 10-то място във временното класиране. В следващия кръг те гостуват в София на тима Оскар Е.Л. Двубоят е на 5-ти октомври /събота/ от 15:00 часа.

Другата елитна формация на Черноморец, до 17 години, постигна класическа победа с 3:0 като гост на тима на Векта. Точни за бургазлии бяха Даниел Андреев, Радиян Илиев и Ростислав Петров.

След тази победа възпитаниците на треньора Николай Кръстев имат 11 точки в актива си и заемат 7-мо място във временното класиране. В следващия кръг те приемат тима на ЦСКА София. Срещата е на 5-ти октомври /събота/ от 11:00 часа на градския стадион в Поморие.