Още 6 дни за конкурса "Разкажи за културното ни минало"

Стара Загора Лайф

30-09-2013, 15:36

Снимка:

Библиотека Родина

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Библиотека "Родина" удължава крайния срок за изпращане на авторските материали за участие в конкурса за компютърна презентация и видеоклип на тема „Разкажи за културното ни минало” до 6 ОКТОМВРИ (НЕДЕЛЯ) 2013 г.

Учайствайте в конкурса "Разкажи за културното ни минало" за компютърна презентация и/или видеоклип Библиотека „Родина”,Стара Загора и партньорите й по проект „Старозагорска е-памет” (ОБ „Искра” Казанлък и библиотеките в селата Калояновец, Кирилово и Хрищени) обявяват конкурс за компютърна презентация и/или видеоклип на тема „РАЗКАЖИ ЗА КУЛТУРНОТО НИ МИНАЛО”.
В конкурса могат да участват хора от всички възрасти с авторски презентации или видеоклипове за културно-историческото минало на Стара Загора и региона, информират организаторите. Победителите ще бъдат определени от компетентно жури, съставено от специалисти в областта на историята, фотографията и журналистиката. Носителят на първата награда ще се радва на двудневен уикенд за двама и диплом, а за второто и третото място ще има предметни награди и дипломи. Наградите ще бъдат обявени в рамките на празниците, посветени на 5 октомври – Ден на Стара Загора.
Още подробности за регламента за участие можете да намерете на сайта на библиотеката и на сайта на Община Стара Загора .Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"