Румънеца и Енчев пеят за Алекс

Добрич Лайф

30-09-2013, 15:43

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Вече продават билети за концерта

Започна продажбата на билети за концерта на Румънеца и Енчев в рамките на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!". Благотворителното събитие е за набиране на средства за лечение в клиника "Мечта" в Полша на 7-годишната Александра Маркова от Добрич. Концертът ще се състои на 10 октомври от 19 часа в зала "Добрич" /Органова зала/. В него освен обичаните добрички рапъри ще участват и талантливите възпитаници на зонална танцова организация "Алексия" с ръководител Севдалина Мавродиева-Нейчева.

Билети за концерта могат да бъдат закупени от детски магазини "Оазис", магазин "Пилини", парфюмериен магазин "Сияна", на рецепцията на залата на зонална-танцова организация "Алексия" и на входа на народно читалище "Йордан Йовков - 1870 година". Билети ще се продават и на входа на зала "Добрич" преди благотворителната проява.

На няколко места в Добрич са поставени и касички за набиране на средства за лечението на Алекс. Може да дарите в детски магазини "Оазис", магазин "Пилини", магазин "N & G", Денонощен магазин по ул. "Сан Стефано", магазин "Солаков", Търговия на едро "Тръст 92" и Кантора на нотариус Юлиян Димитров.