Шокиращо самоубийство! Адвокатка полетя от 16-ия етаж (+)

Крими

30-09-2013, 17:17

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пипнаха двойка нагли обирджии

Трупът се удари в козирката. Имаше кръв навсякъде, разказват потресени очевидци

Млада жена се хвърли от 16-ия етаж на улица "Преспа" в квартал "Изгрев".

Загинала е на място. Няма данни за насилствено бутане или подстрекаване и склоняване към самоубийство, заявиха от полицията. В чантата й е намерено предсмъртно писмо, съобщава Блиц.

По-късно стана ясно, че жертвата е 34-годишна адвокатка от Пловдив. Тя се е занимавала с защитата на Дарина Порязова. Порязова стана известна с обира на възрастна жена, при който тя и съучастникът й се представили за кандидат-наематели, упоили жертвите си с шоколадови бонбони и я окрали. Двамата бяха заловени, оттогава Дарина е под домашен арест. 

Сутринта около 9,30 самоубийцата и майката на Дарина били забелязани в кафенето под "Преспа" 10. Първоначално тя си поръчала такси, но после се отказала и се качила при клиентката си. След като приключила разговора с нея, излязла от апартамента й на 10-ия етаж и се качила на междинните помещения между 15-ия и 16-ия етаж. Там разбила стъклата на заключените терасни врати.

Случката се разиграла около 12,30 часа.

Хората под блока чули шума и видели как младата жена прекрачва с единия крак парапета. Петима души са станали преки очевидци на ужаса. Те се развикали, опитвайки се да я откажат от намерението й да скочи. Жената се поколебала секунда-две, но после полетяла. Закачила козирката на блока и паднала пред входа. Кръв имаше навсякъде, разказаха потресените свидетели.