Представят инвестиционни възможности в Пловдив, Марица и Родопи

Мисия Пловдив

01-10-2013, 07:29

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Форум разисква проблемите на пазарната среда в сферата на недвижимите имоти

Важни инфраструктурни проекти и инвестиционни възможности за развитието на региона ще представят общините Пловдив, Марица и Родопи. Ще бъдат разгледани и проблемите на пазарната среда в сферата на недвижимите имоти и взаимодействието на браншовите организации при решаването им.

Форумът "Строителство, услуги и проблеми на пазарната среда" е част от съпътстващата програма на Международен панаир Пловдив. Открива се днес от 10,00 ч. във Виенския салон на Панаирното градче. В първата му част участниците ще се запознаят с инвестиционните възможности и нови проекти, свързани с развитието на Пловдив и региона.

От 11,15 ч. започва дискусия, свързана с проблемите на пазарната среда в сферата на недвижимите имоти и взаимодействието на браншовите и професионални организации за решаването им.

Като участници в дискусията и партньори на събитието са поканени кметове и главни архитекти на общините Пловдив, Марица и Родопи, представители на Камарата на строителите,  Камарата на архитектите, Камарата на независимите оценители в България и на Българската фасилити мениджмънт асоциация.