Още 16 годишна Лияна разделяла семейства (СНИМКИ)

Остригването бил опит на нещастна съпруга да спаси семейството си

Фолк певицата Лияна, която се подвизава като Вип в поредния сезон на Биг Брадър, крие истината за своето минало, представяйки се за невинна жертва на лоши хора от миналото си.

Историята на „черната вдовица” обаче е коренно различна от версиите на дългокраката чалгаджийка за мътното й минало.

Лияна  си призна, че от малка си избирала „дебеловрати батковци” от борческите среди защото както самата тя разказа пред камерите в къщата. „само те можеха да ме опазят и само с тях се чувствах сигурна...”. Именно един от първите й любовници от тези времена е сикаджията Фалконети (Пламен Иванов) по онова време главен отговорник за трафика на хероин в страната и самият той силно зависим от „жълтото”.

Точно тогава обаче Фалконети има сериозна връзка с жена, с която живеят на семейни начела от доста време.

Научавайки за любовната афера с малолетната развратница, жената на Фалконети причаква невръстната ученичка в парка Заимов и я остригва гола глава посред бял ден с помощта на своите приятелки. Наказателната акция била с цел да се даде урок на малката мръсница да спре да се занимава със семейни мъже.

Именно тази детско юношеска травма  разрева певицата наскоро пред камерите, когато при вида на ножиците тя се върна към болезнения спомен за преживяното унижение.

Драмите на Лили с Фалконети не спират до тук, след известно време криминалния елемент е разстрелян показно пред очите на бъдещата певица и нейна приятелка пред ресторант „Олимп”. Предполага се, че убийството е поръчано от бъдещия мъж до певицата Махмуд, член на кюрдския клан Саид, заради откраднати 15 кг. хероин.

Пак пред камерите във Вип къщата фолкаджийката разказа, че след този случай се  опитала да живее с „обикновено момче, но той не могъл да я  опази и да й осигури спокойствие”, за това пак си хванала престъпник, за да не я закача никой.

Явно силно пристрастената към връзки с мъже от криминалния контингент Лияна, никога няма да живее „обикновен живот с обикновено момче”. Така, че от мачовците в къщата освен Павел Чернев никой друг няма шанс с нея.