Иво Димов изрева от ЦСКА

Спорт

02-10-2013, 11:37

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Духовните негодяи от това ръководство на ЦСКА ми дължат 40 000 лв

Варненският скаут на ЦСКА Иво Димов разкри, че не работи за ЦСКА при новото ръководство. Бившият футболист изрева, че Александър Томов и компания не са му платили сума, дължима от времето на "Титан".

"Духовните негодяи от това ръководство на ЦСКА ми дължат 40 000 лв. Те може само да лазят", гръмна пред "Меридиан мач". Скаутът, довел у нас Лукас Саша и Марсиньо, напуска "Българска армия" по решение на шефовете. "С това поведение на шефовете те нямат никакъв шанс да полетят. За мен беше чест да работя за ЦСКА. Професионалното ми отношение към работата няма значение за това на кого съм човек", допълни Димов относно твърденията, че е близък до старото ръководство от "Титан".

"Казах на Стойчо Младенов, че докато се водя на работа в ЦСКА, може да разчита на мен за всичко. Не е тайна, че съм довел най-добрите играчи през последните 2 години - Лукас Саша и Марсиньо. Освен това аз препоръчах Адемар на отбора. Докато работех в ЦСКА, съм давал от джоба си пари за гориво при пътуванията ми до България и чужбина", каза още бесният бивш халф на "червените".

Адвокатите на Иво Димов вече са търсили изпълнителния директор на 'армейците" Александър Тодоров, с когото обаче не могат да се свържат.